Verzenden

Voor de verzending werken wij samen met PostNL. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit is vaak al binnen 1 werkdag, als je voor 16.30 uur besteld is je bestelling vaak de volgende dag al in huis! Wanneer je na 4 dagen je bestelling nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice.

Je bestelling kan bij jouw thuis worden afgeleverd of elk willekeurig opgegeven adres. Naast de supersnelle levering rekent Fast Research vanaf € 35,- geen verzendkosten (bij bestellingen tot € 35,- bedragen de verzendkosten €4,95, voor brievenbusdozen bedragen de verzendkosten € 2,95). Voor verzending naar België bedragen de verzendkosten  € 5,95 bij bestellingen onder de € 35,-.

Bezorging via PostNL 
Als het pakket niet afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren afgeleverd of later nog een keer aangeboden. Als je bij de 2e levering ook niet thuis bent, ontvang je een briefje in de brievenbus. Daarop staat bij welk Servicepunt van PostNL je het pakket kunt afhalen. Je hebt 7 dagen de tijd om het pakket op te halen anders wordt het pakket retour gestuurd.

Ophalen op een PostNL Ophaalpunt 
Je hoeft niet meer thuis te blijven om je pakket in ontvangst te nemen. Je kunt je pakket laten afleveren bij één van de ophaalpunten van PostNL. Je bepaalt zelf waar je pakket wordt afgeleverd en wanneer je het komt ophalen. Er is altijd een PostNL locatie bij jou in de buurt. Je kunt het pakket binnen een week ophalen, hierna wordt het pakket retour gestuurd.

 

Retourneren

Na ontvangst van uw producten heeft u 14 dagen de tijd om melding te maken als u de producten wilt retourneren. Hiervoor neem je contact op met de klantenservice via info@fastandresearch.com. Wanneer u heeft gemeld de producten te willen retourneren dienen deze binnen 14 dagen aantoonbaar retour verzonden te zijn naar Fast Research.

Voor al onze producten geldt dat deze enkel ongeopend en in ongeschonden staat (verzegeling intact) retour kunnen worden geaccepteerd. Wanneer u producten hebt geopend of gebruikt zullen wij geen restitutie verlenen.

Het aankoopbedrag zal zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroepping terugbetaald worden.

Artikelen waarvan de veiligheidsverpakking is verbroken kunnen derhalve niet worden geretourneerd, tenzij hier nadrukkelijk contact over is geweest met de klantenservice van Fast Research.